Aan de slag met community empowerment

April 2014. Zes facilitators/trainers van de Flow&Go Foundation gaan in Phutadithjaba en Bloemfontein (Zuid-Afrika) aan de slag met community empowerment. Sjoerd de Vries vertelt over zijn ervaringen met het werk van Marcel van der Pol, onder meer de toepassing van “Tales & Theatre in Community Empowerment”.

De Flow & Go-ers zijn: Sjoerd de Vries, Nicole van der Ouw, Geert Kamps, Anne Heleen Bijl, Gerard Vonk en Marcel van der Pol.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This