Betere kansen voor studenten en jonge ondernemers in de Townships

Sjoerd de Vries ondersteund de programma’s van de stichting Flow & Go die jonge ondernemers en studenten uit de Townships ten goede zullen komen.

Al weer een paar weken aan het werk na drie heerlijke weken kerstvakantie. De wintervakantie voelde aan als de nacht van het jaar. Je wordt op jezelf teruggeworpen en het geeft elk jaar ruimte aan rust en groei. Er is veel nieuws vlakbij en in je, wat zich nog niet laat zien, zoals de plekken waar straks opeens de krokussen of andere vroege starters naar boven komen. En dat geldt ook voor nieuwe producten, nieuwe klanten en nieuwe uitdagingen. Deze winter is o.a. mijn nieuwe site tot ontwikkeling gekomen. Mooie tijd de winter.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This