Boycotten, stimuleren of versterken

Zakelijk systemisch denken helpt je te kijken naar: waar organisaties vandaan komen, wie daar bij horen, wat de taken en verantwoordelijkheden zijn en waar de mens of organisatie naar toe neigt. Hoe zien de rituelen die daarbij horen er uit en hoe versterken de verhalen de onderlinge relaties in organisaties.
 

 

Zakelijk systemische adviseurs worden met hun systemische instrumentarium aanvullend of vernieuwend genoemd in de zakelijke advisering. Dit onder ander door het zichtbaar maken van de dynamieken tussen mensen of groepen in organisaties, zowel in de boven- als onderstroom van organisaties. Het geeft inzichten over wanneer deze twee stromen elkaar boycotten, stimuleren of versterken

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This