Een harde noot kraken

Deze fascinerende 10 minuten film geeft een nieuwe inkijk in een doorsnee organisatieprobleem. Vier organisaties kijken hoe één organisatie een management probleem opstelt in een organisatie opstelling. Het probleem is: “dat de tijd stil staat” in meerdere afdelingen.

Het verrassende is dat je geen managers ziet maar ze wel hoort praten. Wat je wel ziet zijn walnoten (die voor onderdelen van de organisatie staan) en de handen van de deelnemende managers. Samen met een coach van VIA-organisatiecoaching wordt deze organisatie puzzel op een systemische manier onderzocht. Een prachtige, van de mainstream afwijkende, zoektocht naar oplossingen die aan het licht willen komen.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This