Flow&Go Foundation gaat naar Zambia & Namibië April 2016

In de media [PERSBERICHT]

De Flow & Go Foundation bestaat uit zes trainers die naast hun werk, gratis werken voor projecten die er toe doen in de wereld. Aan en voor mensen die hun trainingen anders nooit zouden kunnen betalen.  Gemiddeld betaald elke trainer zelf € 2.500,- per reis dus het hele team per trip samen € 15.000,-.

Sinds kort zijn ze gestart met een tientje of meer actie en hebben nu al € 3.000,- opgehaald van mensen en organisaties die mee genieten van deze zes aan’t werk (via mail , blogs en Skype).

Deze zes trainers en ondernemers werden in het begin gek genoemd maar worden steeds vaker gezien als visionairs. elke training of workshop komen ze zoals ze zijn – met creativiteit, vragen, inzichten, gulheid, kwetsbaar en met humor. Ze praten graag over hun grootste fouten en successen op conferenties en in hun trainingen en wat ze daarvan geleerd hebben. En ze nemen de tijd om hun inzichten te delen met mensen die het het hardste nodig hebben.

Community leiders van Townships, religieuze leiders, studenten , docenten en management van lokale universiteiten waar dit team ook gratis voor werkt verwoorden dit team’s werk als volgt:  Ze maken echt het verschil voor onze gemeenschappen en we kijken nu echt anders naar uitdagingen. Hun werk geeft ons zelfbeeld een grote stap naar voren. Het voelt als een grote positieve stap in het voor ons onbekende. Ze maken van hun werk hier een prachtig groot levens veranderend evenement.

Deze zes hebben ook een passie voor Afrika ontwikkeld. Nu gaan ze in april onder de vlag van de Flow & Go Foundation naar Namibië om samen te werken met kans arme maar zeer ondernemende mensen in de townships rond de hoofdstad Windhoek. Ook Desmond Tutu uit Zuid Afrika draagt deze projecten onder leiding van Zack Pienaar een warm hart toe. Hier gaan ze onder andere empowerment en creatieve trainingen geven aan voedselprojecten en aan projecten met namen zoals “men on the side of the road” (mensen die op straat wonen).

Daarnaast zijn ze gevraagd om in april hun expertise als trainers/adviseurs in te zetten ten behoeve van plaatselijke projecten in Zambia. Daar in Livingstone gaan zij Namakau Siyanga ondersteunen met trainingen voor het Naleli Initiative: onder meer met een training voor 500 vrouwen met een mini-krediet. Zo mooi om met deze sterke en trotse bedrijfseigenaressen te mogen werken vinden ze.

Terug in Nederland, organiseren zij in mei (exacte datum volgt) in Groningen een seminar over hun ervaringen en opgedane kennis. Gaan we kijken wat die kan betekenen voor ons, hier in Nederland.

De Flow & Go Foundation leden zijn:
Anne Heleen Bijl, Noordlaren (Creatieve Consultancy)
Nicole van der Ouw, Ruinen (Creatief Verandermanagement)
Geert Kamps, Eelde (Windeffect)
Gerard Vonk, Groningen (Vonk & Vlam)
Marcel van der Pol, Groningen (Keridwen)
Sjoerd de Vries, Rolde (sjoerddevries.org)

Vindt u het leuk om hen steunen?
Dat kan als sponsor: ga naar de website www.flowandgo-foundation.com, Tientjesactie
Als sponsor bent u voor een gereduceerd tarief van harte welkom op het Terug-in-Nederland Seminar (mei 2016).

Wilt nu meer weten?
Bezoek ook de Flow&Go website en facebook-pagina
Of neem contact op met Marcel van der Pol: marcel@keridwen.nl – mobile 06 506 802 13.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This