Geslaagde zoektocht naar onderstroom van organisaties

Leiderschap cruise 2015 is een geslaagde zoektocht geweest naar de onderstroom van organisatie. Dertig organisaties gingen in Sneek aan boord en hebben op twee deks kennisgenomen van systemische methoden en oefeningen om meer kennis en grip te krijgen op de onderstroom van hun organisatie.

Ik ken geen adviesmethode waarbij in zo verrassend weinig tijd zoveel relevante informatie over structuur en dynamiek van organisaties en bedrijven gegenereerd wordt, en waarbij gelijktijdig impulsen tot oplossingen, die een langdurige uitwerking hebben, in gang gezet kunnen worden.

Sjoerd de Vries

Deelnemers gaven de volgende reacties:

Hoi Sjoerd, heb genoten van jouw inspirerende bijeenkomst. – Loes Schulting, EWC adviesgroep.

Een geslaagde middag. Het verbaasd mij dat bij zoveel oefeningen er ook daadwerkelijk een goed beeld ontstond van de huidige werksituatie. – Jacco Graafsma, inBeeldt werkgevers dienstverlening van Werkmans, Mind at Work en Stam.

Ook je E-Book voor deze cruise ziet er prachtig uit. Ik ga hem opsturen naar het centraal bureau van de Nederlandse Vereniging van Personeelswerkers, de NVP. Dan kunnen we die op onze LinkedIn pagina zetten. – Pascale Anholt, secretaris NVP Noord Nederland. OSG Piter Jelles.

Dank voor je inspirerende bijdrage aan onze leiderschapscruise!!!. –  Dick van der Velde, voorzitter NVP Noord. Thialf BV.

Hartelijk dank voor de inspirerende oefeningen. Ik zal het zeker met anderen delen als het van pas komt. – Ans van den Berg. Verdienstelijk, Loopbaan & Organisatie Advies.

Ik kijk terug op een goede bijeenkomst. – Tjalling Reitsma, scheidend voorzitter van de NVP. Locktwarr.

Bedankt voor dit mooie cadeautje. – Marijke Scholten, gemeente Sûdwest Fryslân.

Heel erg bedankt voor je geweldige aanbod. En wat een fantastische missie heb je, heel inspirerend. – Agnes Verbunt, HTM, Openbaar Vervoer den Haag.

Dank voor de mooie middag. We treffen elkaar in oktober. – Johan Kok, Rijkswaterstaat.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This