Gratis inspirerende workshop Organisatieopstellingen

Op 17 april ga ik een inspirerende workshop Organisatieopstellingen geven tijdens de open dag van het UNLP. Een workshop die inzicht geeft in wat er in de onderstroom van een bedrijf speelt. Deelname is gratis. 

Ter ere van de nieuwe locatie organiseert het UNLP een open dag met diverse inspirerende workshops, demonstraties en feestelijke activiteiten waar gratis aan deelgenomen kan worden. Deze dag is geschikt voor één ieder die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei.

Kennismaken met Organisatieopstellingen
Sjoerd: “Een organisatieopstelling laat ons zien wat er in de onderstroom in een bedrijf speelt. Hoe zijn de verhoudingen tussen bedrijf, producten, klanten en visies? Hoe zijn de onderlinge verhoudingen tussen afdelingen en managementlagen? En vooral wat is er aanwezig aan nog niet benut potentieel? Deze workshop is een absolute must voor professionals.”

Uitnodiging workshop Organisatieopstellingen
Ik nodig je van harte uit om ook te komen. Iedereen is welkom. Bekijk het programma online om te zien welke workshop(s) er nog meer bij je passen. Van plan om met kinderen te komen? Geen probleem, ook voor kinderen is er van alles te doen. 

Datum: 17 april 2017
Tijd: 11.30 – 18.00 uur
Locatie: Schipluidenlaan 4, Amsterdam
Deelname: gratis
Aanmelden: www.unlp.nl/open-dag


UNLP Open Dag Sjoerd de Vries Organisatieopstelling-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This