Het team is veel meer team dan voorgaande jaren

Afgelopen week kreeg ik van het Nederlandse Nationale Team Deltavliegen een berichtje. Als coach hebben we teambuildingssessies gegeven aan ons nationale team. Op dit moment vliegen ze namens Nederland de EK in Macedonië.

Het is fantastisch om van je klanten te lezen dat ons werk tot betere prestaties en of samenwerking bijdraagt. Terwijl wij, net als kunstenaars, altijd denken dat ons werk nog beter kan.

“Het Nederlands team deltavliegen zit momenteel in Macedonië voor het EK. We zitten op de helft, één week zit erop, nog één week te gaan. Het team is veel meer team dan voorgaande jaren, vooral dankzij jullie input en begeleiding bij de teambuilding sessies van afgelopen winter. Dat is erg leuk om te merken en geeft een positieve vibe bij iedereen. Inmiddels hebben we ook een website, waarop jullie onze verrichtingen kunnen bekijken. Deze vullen we met z’n allen. We hebben er wat algemene informatie over dit team op staan, en wat filmpjes en een blog. Mochten jullie een momentje hebben, neem er dan gerust een keer een kijkje.” – www.dutchmenflying.com

Bekijk hier de video’s

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This