Download e-Book 

Dit boek werpt een nieuw licht op het aangaan van werkrelaties. .

Dit omdat in dit boek niet alleen gekeken wordt naar de bovenstroom van beide partijen maar ook naar de onderstroom die meespeelt bij selecteren en solliciteren.

Tijdens kennismakingen worden oordelen niet enkel onderbouwd door de zichtbare informatie is maar ook door goede vragen die het nog onzichtbare zichtbaar moet maken.

Door het beschrijven van de boven- en onderstroom in organisaties tijdens sollicitatietrajecten krijg je een completer beeld van zaken die je eigenlijk al wist en voelde maar waar je nog geen woorden voor had. En precies voor die ervaring, het willen weten en voelen of het klopt, hebben we dit boek geschreven. Werkelijk weten wat de baan en de rol inhoudt en voelen of het straks klopt als de stoel ingenomen wordt.

Een sollicitatie procedure kunt je gebruiken om beide partijen te laten groeien. Kandidaten en werkgevers zijn goede spiegels voor elkaar. Wat zie je bij de ander over jezelf en wat leer je over het aangaan van werkrelaties.

De inzichten in dit boek kun je meenemen en gebruiken als adviseur met werving en selectie in je takenpakket of als sollicitant. Het boek geeft een inkijk in de analytische- en systemische manier van kijken naar het aangaan van nieuwe werkrelaties.

Dankzij alle bestuurders, managers en kandidaten met wie we in de loop der ja- ren zijn gaan samenwerken, leren we nog elke dag over wat er gebeurt in de boeiende boven- en onderstroom van profit- en non profit organisaties.

Omdat we geloven in groei en in het delen van inzichten en bevindingen hebben we dit e-book voor jou gemaakt.

Dit e-book bieden we je dan ook met heel veel plezier gratis aan!

Sjoerd de Vries en Clarice Marike Rozema

Bedrijf

Systemisch Bureau Sjoerd de Vries

Oosterveld 19
9451 GV Rolde

Social Media

Zie ook op:

Pin It on Pinterest

Share This