Leiderschapscruise 2015: Op zoek naar de onderstroom van organisaties

De NVP – Nederlandse Vereniging van Personeelswerkers – krijgen een trainingsdag aangeboden welke ook toegankelijk is voor niet-leden. Deze dag zal plaats vinden op een leuke boot in Noord-Nederland en aan boord zal er een training gegeven worden over het werken met de boven- en onderstroom van je organisatie.

De training wordt door Sjoerd de Vries Org verzorgd en is voorbereid samen met het bestuur van de NVP. Sjoerd: “Ik heb er heel veel zin in omdat er heel veel leuke mensen aan boord komen die verstand hebben van hun vak en hun bedrijf. Ze willen meer weten over hoe de dynamieken werken in de onderstroom van hun bedrijf en hoe ze die positief kunnen beïnvloeden.”

 

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This