Leven is bewegen

Leven gaat niet dood, ze ontbindt zich steeds. Zoals de geest zich niet meer bind aan het lijf. Ont-binding is niet de dood maar een scheiding van de samenstellende bestanddelen. Deze bestanddelen gaan niet teloor maar vormen nieuwe lichamen.
 
Het specifieke kenmerk van leven is beweging, en wat is er niet in beweging in de Kosmos? Niets gaat verloren. Alles beweegt om kleiner of groter te worden. Alles is onsterfelijk, de grondstof, de bouwstenen, het leven en de ziel die samen het leven van ieder wezen uitmaken. Materie is vol leven.

 

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This