In mij beweegt iets en iets beweegt mij

Alles wat in beweging is beweegt zich in iets en wordt door iets anders in beweging gebracht. In mij beweegt iets (organen, bloed, beestjes en plantjes en nog veel meer) en iets beweegt mij (mensen, dieren, planten, materie, ideeën, visies, culturen, netwerken, geloven, het verleden, heden, de toekomst en nog veel meer).
 
Ik leef en beweeg op de aarde en de aarde beweegt en leeft in de Kosmos, het heelal. De Kosmos beweegt en schenkt leven dus die zal dan ook waarschijnlijk leven in een lichaam die we nog niet kennen of die religieuzen van welk geloof dan ook God noemen in meerdere talen. Deze ruimte waarbinnen onze Kosmos leeft moet een energie of lichaam zijn die die enorme Kosmos omvat.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This