Na 13 jaar weer Nederlands Kampioen

Na de zomervakantie kwam de vraag van het Orkest uit Oenkerk of ik, als trainer coach, samen met Geert Kamps, olympisch coach, te gaan kijken naar een orkest repetitie en vervolgens een gesprek aan te gaan met de leiding en het bestuur. Doel van dit orkest uit Oenkerk was om Nederlands kampioen te worden in 2014. We hebben vervolgens een training neergelegd en uitgevoerd met het orkest die open stond voor nieuwe impulsen en veranderende inzichten.

Afgelopen weekend heeft dit super orkest, na waanzinnig hard werken en met inzet genokt voor wat ze waard zijn, in Utrecht het hoogste behaald wat je in Nederland maar kan behalen. Ze zijn Nederlands kampioen geworden. Na 13 jaar weer aan de top. Van underdog naar nummer 1. Ook de beste solist, die daar werd uitgeroepen, kwam van dit orkest. Wij zijn super trots dat we een iet wat hebben mogen bijdragen aan de al enorme inzet die zij hebben laten zien.

We wensen het orkest uit Oenkerk na deze overwinning alle succes voor hun volgende uitdaging: de Europese kampioenschappen in Freiburg. We weten dat ze ook daar boven zich zelf kunnen uit stijgen, net zoals in Utrecht.

Sjoerd de Vries en Geert Kamps.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This