Nieuw! E-book Solliciteren, wat je ziet en niet ziet.

Welkom, dankzij jou en alle mensen met wie we in de loop der jaren hebben samengewerkt, leren we steeds meer over wat er gebeurt in de boven- en onder-stroom van organisaties ten aanzien van het aangaan van werkrelaties met nieuwe bestuurders, managers en medewerkers. Wij geloven in groei door uit-wisseling en hebben dit voor jou gemaakt om onze inzichten en bevindingen met jou te delen. Dit E-book is om weg te geven en heeft daarom geen copyright.

Sjoerd de Vries en Clarice Marike Rozema

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This