Old School

Gelukkig heeft de Corona pandemie ons bureau niet in de greep gekregen omdat we onze activiteiten in verschillende vormen kunnen inzetten.

We hebben wel besloten om zoveel mogelijk “old school” te blijven werken hetgeen betekend dat we niet alleen onze klanten willen zien maar ook willen blijven ontmoeten binnen de bestaande restricties gericht op veiligheid.

In tegenstelling tot een conference call waar we veel voor gevraagd worden kijken we liever life om ons heen in bijeenkomsten naar de verbale- en non verbale reacties van de klanten waarmee we werken. Door deze dynamieken in het echt te zien, te voelen en te ervaren ontdekken we meer over wat er in de boven- en onderstroom van de organisatie of bijeenkomst gebeurt.

Niet iedereen past in een call. Klanten uit de politiek, die we met hun fracties begeleiden, willen in het echt scherp met elkaar kunnen debatteren. Organisaties met een angstcultuur willen niet via calls bediend worden omdat dat onveilig voor medewerkers voelt. Creatieve klanten willen tijdens creatie sessies ook niet op hun beurt wachten in een call en wachten op toestemming van een moderator.

Old school past het best bij onze manier van (werk) relaties aangaan. In de aanwezigheid van de ander(en) en de veiligheid regels respecterend. Samen met elke klant herkennen en erkennen we wat er werkelijk is en kunnen we on the spot en in relatie eerder actie ondernemen om organisatie vraagstukken op te lossen.

En soms moeten we even wachten omdat dat niet anders kan.

Klanten uit onderwijsinstituten staan nu liever on hold te wachten op begeleiding en dat geld ook voor veel ambtenaren die thuis werken tijdens de Corona pandemie. Maar ook de sociaal ondernemers die onder onze begeleiding mee willen reizen naar sociaal ondernemers op andere continenten moeten nog even wachten.

We hopen jullie snel weer te zien!

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This