Orkest De Bazuin uit Oenkerk gaat voor Europees goud

Dit jaar mogen we het orkest De Bazuin uit Oenkerk een training geven richting het Europese kampioenschap voor Europese orkesten net zoals we dat verleden jaar mochten doen richting het nationale kampioenschap al waar ze na 13 jaar weer Nederlands kampioen zijn geworden. Geert Kamps en ik, Sjoerd de Vries, zijn het bestuur dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen.

Op naar Europees goud!

Lees meer in het blogbericht: Na 13 jaar weer Nederlands Kampioen

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This