Out of Africa: de Kunst van het Loslaten

Wil jij écht leren loslaten? En daarmee je trainingskills op een nog hoger niveau brengen. Dit kan met dit unieke train-de trainer programma.  Out of Africa is dé interculturele leergang die op 2 continenten gefaciliteerd wordt door Flow & Go in samenwerking met ICM. 1 week training in Nederland, 1 week training in juli of september in Namibië of Zambia. 

Wij, van de Flow&Go Foundation, zijn blij met deze veelbelovende samenwerking met ICM, die als de beste opleider van Nederland gekozen is in 2015. Beide organisaties willen graag deze samenwerking verder laten groeien. Sterker nog we staan te popelen om samen te werken aan mooie projecten die er toe doen, die de wereld een beetje mooier maken.

We starten samen met een prachtig train de trainer programma voor maximaal 10 deelnemers/ trainers op twee continenten in 2018. Een persoonlijke reis/ training in een groep met 9 andere trainers trainers o.l.v. de ervaren Nederlandse trainers van de Flow & Go Foundation die, naast hun werk in Nederland, ook werken in Zuid Afrika, Zambia en Namibië met lokale groepen, overheden, netwerkorganisaties en bedrijven.

In Zambia gaan deze 10+4 trainers o.a. samen de Naleli vrouwen trainen, die eigen bedrijven gestart hebben met een micro krediet vanuit een samenwerkingsverband. In Namibië gaan ze o.a trainen met trainers uit de townships, in of voor hun projecten.

Werken in Afrika is leren werken “in het hier en nu” met wat er op je afkomt. Je leert hier om met verschillende culturen om te gaan, te halen en te brengen. Je komt met veel meer kennis en ervaring terug in Nederland. Je leert te trainen binnen de mogelijkheden die er “in het hier en nu” zijn en anders gebruik te maken van je rugzak met kennis en kunde. Een een persoonlijke reis en uitdaging die je gezamenlijk aangaat en die je leven lang bij je blijft.

Out of Africa 2018 ICM en Flow and go organiseren train de trainer 2018 Out of Africa 2018 ICM en Flow and go organiseren train de trainer

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This