Over Sjoerd de Vries

“De prachtige gezamenlijke inzichten met klanten maken dit werk zo waanzinnig ………..”

Over Sjoerd de Vries

Professioneel

Eerlijk, betrouwbaar, kundig en ervaren.

Onderzoekend

Kijkt naar het werkelijke probleem.

Beeldvormend

Buigt complexe problemen om naar inzichtelijke problemen.

Over Sjoerd de Vries

Sjoerd de Vries heeft een onderscheidende signatuur in coaching en consultancy binnen en buiten de overheidssector. Met zijn innovatieve stijl van advisering werkt hij oplossingsgericht naar nieuwe oplossingen voor uiteenlopende organisatie vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het systemische bureau voor consultancy en coaching. Met zijn internationale achtergrond als bestuurder en manager heeft hij zowel nationale- als internationale ervaring met wendbare organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch- en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politieke bestuurders zijn, directies of uitvoerders in de organisaties.

“Elke klant is erg waardevol. Zij maken de verdere ontwikkeling van ons werk mogelijk. De gezamenlijke inzichten met klanten maken dit werk waanzinnig interessant en geven mij veel positieve energie.”

Sjoerd de Vries

Bedrijf

Systemisch Bureau Sjoerd de Vries

Oosterveld 19
9451 GV Rolde

Social Media

Zie ook op:

Pin It on Pinterest

Share This