Presentatie Systemisch Werken bij Open Coffee Haren

Hoewel we vaak gewend zijn om naar “bekenden” toe te stappen, werden we tijdens de presentatie geactiveerd om buiten onze comfortzone te stappen en een ieder aan te spreken. Dit zorgde voor veel glimlachen en een positieve energie. 

Sjoerd de Vries, van Sjoerd de Vries Org gaf de presentatie met als titel: “Systemisch werken, over dingen die u allang wist maar nog geen woorden voor had.” Zijn presentatie begon met een korte oefening met alle deelnemers, waarna Sjoerd inging op het onderzoeken van organisatieproblemen en diverse praktijkvoorbeelden werden besproken.

Sjoerd: “Ik vond het heel leuk om een presentatie te geven over systemisch werk in de boven- en onderstroom van mens en organisatie. Dank voor de leuke reacties en mailtjes. Ik heb natuurlijk niet iedereen persoonlijk kunnen spreken omdat ik daar zelf – door het overschrijden van mijn spreektijd – voor gezorgd had. Daarvoor bied ik als tegenprestatie iedere deelnemer die aanwezig was een gratis coachingsgesprek van 1 uur aan op een tijdstip in overleg. Kijk maar wanneer je dit cadeau wilt ‘uitpakken’.”

Presenteren bij Open Coffee Haren?
Zou je ook graag een presentatie willen verzorgen? Zo kun je je inschrijven. ​Als je gaat presenteren bij Open Coffee Haren, dan wij adviseren wij om ook je eigen netwerk te activeren. Hand-out aanvragen met tips om je eigen netwerk aan te maken.

Open Coffee Haren online

     Volg @OpenCoffeeHaren via Twitter en Twitter mee met #OCHaren
     Like de Facebookpagina van Open Coffee Haren en ontvang informatie, foto’s en reminders.
     Word lid van de LinkedIn-groep, doe mee aan het ‘Rondje voorstellen’ en bekijk wie van plan is om te komen.
     Volg de LinkedIn-pagina en ontvang de nieuwsberichten en reminders op uw startpagina.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This