VIA

Client: Flow & Go
Info: Samenwerkingsverband

Als een van de oprichters van VIA organisatie coaching werk ik met drie experts samen aan onderzoek naar trauma’s in organisaties en aan het begeleiden van organisaties die nu de gevolgen van een trauma mee maken of hebben meegemaakt.

Via is een netwerkorganisatie om werk op te kunnen schalen waar mogelijk en onderzoeksorganisatie ter ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar trauma’s in organisaties. Veiligheidsnetwerk voor als je werkt in een getraumatiseerde organisatie als extern begeleider. Het VIA team bestaat uit:

  • Hinke Vroom Mede-oprichter van VIA organisatie coaching. com, Onderzoek trauma in organisaties, organisatie opstellingen, extern begeleider voor getraumatiseerde organisaties, trainingen, experimenteer middagen, coaching, intervisie, over en werk werk doorgeven, conferenties.
  • Nicole van der Ouw Mede-oprichter van VIA organisatie coaching. Onderzoek trauma in organisaties, extern begeleider voor getraumatiseerde organisaties, organisatie opstellingen, trainingen, experimenteer middagen, coaching, intervisie, over en werk werk doorgeven, conferenties.
  • Cecile Oosting Mede-oprichter van VIA organisatie coaching. Onderzoek trauma in organisaties, extern begeleider voor getraumatiseerde organisaties, organisatie opstellingen, trainingen, experimenteer middagen, coaching, intervisie, over en werk werk doorgeven, onderzoekster die ons systematisch werk wetenschappelijk onderzoekt en die ons op de hoogte houd met recente papers boeken etc. conferenties – internationaal delen wat we, VIA, ontdekken.
  • Sjoerd de Vries Mede-oprichter van VIA organisatie coaching. Onderzoek trauma in organisaties, extern begeleider voor getraumatiseerde organisaties,organisatie opstellingen, trainingen, experimenteer middagen, coaching, intervisie, over en werk klussen doorgeven

Pin It on Pinterest

Share This