Samen bouwen aan een cultuurverandering

We ontrafelen bij reorganisaties eerst de kernwaarden van alle partijen voordat we een nieuwe kernwaarden gemeenschappelijk gaan voor stellen. Zo bouwen we, co-creërend samen met onze klanten aan een nieuwe cultuurverandering.

Ook kijken we naar de statusposities die tussen collega’s vaak onderwerp van gesprek zijn. Het is een systemische manier van samen kijken naar de zelfde werkelijkheid.
 

 

We werken samen aan een doorlopend ordeningsvraagstuk met vele vragen van medewerkers zoals: Welke betekenis en waarde heeft mijn positie straks in de transitie naast mijn taken en verantwoordelijkheden.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als zakelijk systemisch adviseur een onderscheidende signatuur in coaching en systemisch adviseren in de overheidssector. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij mens- en organisatievraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk sjoerddevries.org. Met zijn achtergrond als manager en bestuurder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare overheden die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij in zijn werk analytisch en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en de mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politiek bestuurders zijn, directies of anderen in het ambtelijk apparaat.
Advies | Coaching | Onderzoek | Curssussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This