Systemische kant van het ondernemen

In Berlijn heb ik drie dagen met collega’s, voor de mondiale entrepreneurs week 2015, de systemische kant van het ondernemen mogen laten zien. Entrepreneurs uit Europa en Amerika konden middels oefeningen uit de praktijk ervaren welke hulpbronnen, componenten, je systemisch kunt inzetten voor je organisatie. Hoe je hierdoor een betere onderhandelingspositie krijgt op de markt.

Daarnaast heb ik in mini organisatie opstellingen kunnen laten zien wat je met componenten en hulpbronnen kunt doen doen als er obstakels voor je doel staan. De vrije universiteit Berlijn bood als gastheer haar ruimtes aan de Stiftung Entrepreneurship aan om dit congres mogelijk te maken. De reacties van de deelnemers waren super positief en enthousiast.

 

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This