Tafelopstellingen met Open Universiteit Zwolle

Afgelopen maand naar Gorinchem geweest om met mensen van de Open Universiteit Zwolle en hun partners aan het werk te gaan met tafelopstellingen. Op systemische wijze wordt gekeken naar vragen uit organisaties en uit de privésfeer. Dit laatste omdat deze vaak een effect hebben op de werkomgeving van de klant.

Gelukkig maakt de wetenschap en het bedrijfsleven steeds vaker gebruik van deze snelle methode om achter de problemen te kijken naar de oorzaken en naar de oplossingen die zichtbaar worden. Gekeken wordt naar de herhalende patronen in organisaties en naar de dynamiek die dat oproept bij medewerkers op bestuurlijk- en managementniveau.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This