Trainen in de Townships

Samen met 5 top collega’s uit Noord Nederland mag ik een conferentie verzorgen in Zuid Afrika voor community leaders, pastors en studenten (met vaak niet meer geld dan voor een maaltijd per dag) in de townships. Dit project vraagt om co-financiering. Samen met de Zuid Afrikaanse organisatie vragen we jouw ondersteuning om deze groepen uit de Townships te kunnen trainen voor hun community.

Vragen over dit blogbericht beantwoord ik met veel plezier. Meer weten over mijn diensten? Neem vrijblijvend contact met mij op of maak een afspraak.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This