Vanaf november in Het Lagerhuis op Radio 1

Verleden week hebben we onze try out gehad van  “Het Lagerhuis” in het VARA BNN complex. 

Het is leuk om als vaste deelnemer met mensen te mogen debatteren op radio 1 over actuele zaken die nationaal of internationaal spelen. Mensen uit alle windhoeken van Nederland en uit alle lagen van onze samenleving zijn voor dit programma geselecteerd.

In november gaat het programma live los op elke donderdag middag van 13.30 tot 14.00 uur. Heb er zin in!

 

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This