Waarnemingen en inzichten

Waarneming heeft betrekking op het stoffelijke, dat wat je kan zien. Inzicht heeft betrekking op het zijn. Inzicht komt in de geest tot stand. Zonder waarneming geen inzicht en zonder inzicht geen waarneming.
Waarnemen met de ziel is weer anders dan alleen kijken met je ogen. Met je ziel kan je dingen zien die zou kunnen vergelijken met reizen. Beveel je ziel of gedachten naar India en het is er, naar de oceaan en het is er of naar het heelal en het is er. Ze is niet eens naar de andere plek gegaan, ze was er al. Er is niets wat het tegenhoudt.
Jouw ziel of gedachten heeft veel meer in zich dan je zou kunnen bevatten. Overtuig jezelf dat niets onmogelijk is en sta open voor wat er is.

 

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This