Wat gebeurt er boven en onder water?

Wat gebeurt er werkelijk boven – en onder water in een organisatie. Of anders gezegd, wat gebeurt er in de geplande- en in de doorleefde organisatie. Boven water, de geplande strategieën, visies en de prestatie indicatoren. Onder water in de doorleefde emoties, de verhalen en hoe een ieder zich tot elkaar verhoud – bijvoorbeeld wat mag ik wel en wat mag ik niet zeggen in deze organisatie cultuur.

 

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als zakelijk systemisch adviseur een onderscheidende signatuur in coaching en systemisch adviseren in de overheidssector. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij mens- en organisatievraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk sjoerddevries.org. Met zijn achtergrond als manager en bestuurder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare overheden die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij in zijn werk analytisch en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en de mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politiek bestuurders zijn, directies of anderen in het ambtelijk apparaat.
Advies | Coaching | Onderzoek | Curssussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This