Workshop Talentontwikkeling

Sjoerd de Vries en Fenny de Boer nemen u een dag mee (20 mei, Papenvoort) in de ontdekking van uw mogelijkheden. Samen met u kijken ze, over uw schouder, mee naar uw drijfveren en talenten en naar de ontwikkeling ervan. Daarnaast maken ze met en voor u zichtbaar hoe u die talenten in uw dagelijks leven en werk kunt inzetten om blijvende resultaten en impact te creëren. 

Nieuw perspectief door talentontwikkeling
Deze workshop richt zich op ervaren professionals die hun talenten, en die van hun medewerkers, verder willen ontwikkelen, die op zoek zijn naar meer handvatten en kennis. Deze workshop versterkt uw kennis en begrip van (eigen) talent-ontwikkeling en van de effecten hiervan in de boven- en onderstroom van mensen, organisaties en markten. Dit biedt nieuw perspectief!

Talent het belangrijkste wapen om je winst te beschermen
Het gericht werken met “ontwikkelde talenten” komt steeds meer in de belangstelling en bedrijven en organisaties ontdekken de kracht van het talent. Het bundelen van ideeën en talenten leidt tot een krachtig proces van co-creatie, tot nieuwe kennis, nieuwe oplossingen en excellente kwaliteit. Talenten zijn het belangrijkste wapen om ook in de toekomst oplossingsgericht en winstgevend te kunnen opereren.

Bewustwording
In de hectische dynamiek van de 21ste eeuw moeten professionals beslissingen nemen die van grote invloed zijn. In de workshop ontstaat bewustwording van beslis processen, waardoor u leert betere en bewustere beslissingen te nemen. Operationele bedrijfsprocessen vormen een complex samenspel van mensen, systemen, processen, mechanismen en netwerken. Het is van belang dat  zich hiervan bewust bent en het is essentieel die omgeving werkelijk te begrijpen. Dan pas kunt u signalen eerder herkennen, sneller reageren en gerichter inspelen op ontwikkelingen en behoeften. Niet- begrijpen is het grootste risico dat organisaties van de 21ste eeuw lopen. Begrip door bewustwording van uw eigen rol in het proces inspireert en creëert waarde voor uzelf, het maakt het werken leuker en zinvoller, voor uw zakenrelaties en voor uw medewerkers.

Nieuwe mindset
In deze workshop ontwikkelen we samen bewustwording, een authentieke nieuwe mindset en dito vakmanschap die inspireert, activeert en energie geeft. Leiderschap met talent biedt ruimte voor nieuwe ideeën en nieuwe perspectieven voor u en uw organisatie.

Begeleiding door gespecialiseerde vakmensen
De workshop (uw groep) wordt begeleid door twee gespecialiseerde vakmensen, Fenny de Boer en Sjoerd de Vries die hun sporen verdienden in het internationale bedrijfsleven en het internationale hoger- en wetenschappelijke onderwijs. Sjoerd en Fenny weten uw passie en talenten te verbinden met innovatie, ondernemerschap en leiderschap.  Zij zijn doeners en presenteren theorie in de vorm van action- en experimenteel leren, stellen uw vragen centraal en leggen interactief verbanden met uw dagelijkse professionele context. Zij bieden een workshop die je niet onberoerd zal laten.

Onderstroom en bovenstroom
De combinatie van deze twee trainers is plezierig en spannend omdat de één analytisch inzoomt in de materie en zoekt naar de talenten en mogelijkheden, terwijl de ander systemisch uitzoomt en kijkt wat uw talenten doen op het grotere geheel waarbinnen u werkt of wilt werken. Deze mix vergroot het zicht op uw leiderschap en op het effect van de inzet van uw talenten in uw (toekomstige) werkomgeving.

 

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This