Zakelijk systemisch adviseurs zijn vertalers tussen culturen

Zakelijk systemisch adviseurs maken zaken – in de boven- en onderstroom – zichtbaar zodat partijen meer inzicht krijgen in de dynamieken die ze zelf veroorzaken.  Immers, beide stromen hebben hun eigen drives, verleden en doelen.

 

Dus bij cultuurveranderingen moeten de manieren van kijken van beide stromen meegenomen worden, anders ontstaat er wederzijds wantrouwen.  Wantrouwen omdat ze zich dan niet optimaal gezien voelen. Wat er is moet immers erkend worden. Dat doen is geen oude koeien uit de sloot halen maar oude koeien, netjes en met respect voor wat ze betekend hebben voor de organisatie, op stal zetten.

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als organisatie adviseur en als -coach een onderscheidende systemische signatuur in advisering en coaching. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij organisatie-, team- en persoonlijke vraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk van Systemisch Bureau SJOERD DE VRIES. Met zijn achtergrond als bestuurder, manager en uitvoerder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare organisaties. Overheden en organisaties die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij analytisch en systemisch denken om oplossingen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Hij brengt mensen en en groepen in beweging, of dat nu (politiek) bestuurders zijn, directies, leidinggevenden of teams.
Advies | Coaching | Cursussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This