Zakelijk systemische advisering

Zakelijk systemische advisering heeft een eigen blik op organiseren en op de organisatie vormen binnen onze profit en non-profit organisaties. Ze kijken naar eeuwen oude uitdagingen die ook nu herhalend aan de deur kloppen: bouwen en het onderhouden van nieuwe netwerken, hoe fusies te begeleiden, het organiseren van raden van toezicht, “nieuwe” leiderschap vraagstukken etc. Transities, cultuurveranderingen en het in beweging houden van organisaties en overheden om te overleven zijn hierbij een paar terugkerende patronen. Wat waren  en wat zijn de spelregels voor  onze stamhoofden (leiders) en stammen (teams).

 

Sjoerd de Vries
Sjoerd de Vries heeft als zakelijk systemisch adviseur een onderscheidende signatuur in coaching en systemisch adviseren in de overheidssector. Met innovatieve systemische adviesmethoden coacht en adviseert hij bij mens- en organisatievraagstukken.

Sjoerd de Vries is de drijfveer achter het merk sjoerddevries.org. Met zijn achtergrond als manager en bestuurder heeft Sjoerd zowel nationaal als internationaal ervaring met wendbare overheden die sterk beïnvloed worden door maatschappelijke ontwikkelingen. Op een innovatieve wijze mengt hij in zijn werk analytisch en systemisch denken, om vernieuwende vormen en wegen te ontdekken die on the job passend zijn en de mens en organisatie helpen om zijn of haar positie te optimaliseren. Met zijn manier van kijken en doen brengt hij individuen en groepen in beweging, of dat nu politiek bestuurders zijn, directies of anderen in het ambtelijk apparaat.
Advies | Coaching | Onderzoek | Curssussen / Trainingen |  Contact

Pin It on Pinterest

Share This